Вконтакті випустила iOS-додаток для відеотрансляцій VK Live

«ВКонтакте» офіційно запускає додаток VK Live, призначений для ведення прямих трансляцій в соціальній мережі VK. Користувачам будуть доступні запрошення друзів до перегляду, груповий стрімінг, миттєвий обмін реакціями з приводу відео, карта прямих включень.




Додаток VK Live вже використовувався для ведення деяких трансляцій «ВКонтакте», які були показані через стрімінговий сервіс. Соціальна мережа тестує додаток з квітня цього року. На цей момент додаток є тільки в App Store, пізніше він вийде і для Android-пристроїв.

Користувачі зможуть вести трансляцію як на своїй сторінці, так і в спільнотах, в яких вони є адміністраторами. Користувачі зможуть жертвувати гроші авторам трансляцій за допомогою платних подарунків, які вже доступні в каталозі веб-версії і мобільних додатках.

Частина від продажів подарунків буде перераховуватися стрімеру, решту соцмережа стане забиратиме собі в якості комісії.

Платформу для прямих трансляцій «ВКонтакте» запустила влітку 2015 року, проте компанія в основному використовувала її для проведення своїх прямих ефірів зі знаменитостями. У вересні 2016 року доступ до платформи отримали деякі користувачі для тестування відеострімінга ігор, тоді ж в сервісі з'явилася функція відправки пожертв авторам трансляцій.

За матеріалами: internetua.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.