Samsung Notebook 9 – найлегший ноутбук у світі

Samsung випускає оновлений Notebook 9 – компактний ноутбук з мінімалістичним дизайном та тонким корпусом. Згідно з заявою компанії, Samsung Notebook 9 забезпечує високу продуктивність, зберігаючи всі переваги портативності. Notebook 9 з 13,3-дюймовим екраном важить всього 800 грамів і на сьогоднішній день є найлегшим ноутбуком на ринку. Дисплей новинки відхиляється на 180 градусів, що особливо зручно при демонстрації презентацій або фотографій.



Завдяки цілісному корпусу і технології виготовлення Micro Arc Oxidation (MAO), Notebook 9 має підвищену міцність, стійкість до деформацій і температурних впливів. Ноутбук оснащений процесором Intel Core i5 або i7 сьомого покоління. При цьому батарея новинки забезпечує автономну роботу до 7 годин без підзарядки - цього цілком достатньо для одного робочого дня в офісі. Користувачі можуть зарядити Samsung Notebook 9 з 0 до 100% за 80 хвилин, або за 20 хвилин підзарядки забезпечити ноутбук енергією на 2 години роботи. Порт USB Type-C дозволить заряджати ноутбук за допомогою адаптера смартфона, а також підключатися до інших моніторів і передавати файли з високою швидкістю.

Samsung Notebook 9 має вбудований датчик відбитків пальців, а також підтримку Window Hello. Тому ввійти в свій обліковий запис Windows 10 можна буде без введення пароля. Технологія Samsung RealView Display підтримує високий рівень яскравості і широкий кут огляду дисплея. Також тут є режим Outdoor Mode, який підвищує яскравість екрану при роботі під прямими сонячними променями.

Про вартість пристрою поки немає ніякої інформації. Очікується, що подробиці стануть відомі на виставці CES 2017.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.