LG G6 отримає систему охолодження смартфона

Трохи більше, ніж через місяць, в рамках виставки Mobile World Congress 2017 компанія LG представить смартфон G6. Очікується, що це буде перший водонепроникний флагман від південнокорейського виробника. Також є інформація, що LG G6 отримає 5,7-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 18: 9 і роздільною здатністю 2880х1440 пікселів. В рамках рекламної кампанії LG розповіла, що G6 буде захищений від перегріву. Для цього в ньому будуть встановлені мідні теплові трубки, які служитимуть для розсіювання тепла.




Як запевняє виробник, LG G6 не буде перегріватися навіть при нагріванні акумулятора до 150 градусів. Крім того, фахівці стверджують, що вони тестували батарею для нового флагмана при температурах на 15% вище, ніж потрібно за американськими і європейськими стандартами.

"Ми значно підвищимо безпеку і якість наших нових флагманських смартфонів, так як це важливі критерії для користувачів. Ми проводимо випробування теплового впливу на батареї при температурі на 15% вище, ніж вимагається за міжнародними стандартами США і Європи. Батарея також проходить різні тести, наприклад, проколювання за допомогою гострого цвяха, а також скидання на неї важких предметів з великої висоти ", - заявили в LG.


Презентація LG G6 очікується на початку MWC 2017, 26 Лютого, а в продаж ґаджет повинен потрапити 10 березня.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.