Укрзалізниця випустила додаток для купівлі квитків для Android

Прес-служба Укрзалізниці повідомила про реліз власного додатку для ОС Андроїд «Залізничні квитки». Додаток повністю синхронізований з сайтом booking.uz.gov.ua.








Програма дозволяє купувати електронні квитки на всі поїзди в межах України (окрім окупованих територій). Інтерфейс додатка чимось нагадує основний сайт для купівлі квитків від Укрзалізниці, втім, при обранні місця у вагоні він відображається вертикально, а не горизонтально, як на сайті. Наявна можливість ввійти у власний кабінет та переглянути вже замовлені квитки. При бажанні можна повернути вже придбаний квиток. В додатку є також функція бонусної програми, яка дозволить отримувати бонуси після придбання квитків на потяги Інтерсіті+.

Додаток поки що сирий, при обранні станції відправлення чи прибуття може трохи підвисати, хоча цей баг може бути пов’язаний з перевантаженістю серверів Укрзалізниці. Також серед недоліків можна виділити повторне введення своїх паспортних даних при купівлі, навіть якщо користувач вже ввійшов у свій кабінет. Надіємося, що розробники вирішать цю проблему в наступних релізах додатка.

Завантажити «Залізничні квитки» для
Android можна безкоштовно в Google Play. Розробники також обіцяють версію для iOS найближчим часом.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.