Нові подробиці про iPhone 8

Судячи з чуток, цього року вийде відразу три нові моделі iPhone, які крім усього іншого отримають і довгоочікувану підтримку бездротової зарядки. Однак сам зарядний пристрій, як повідомляють журналісти японського видання MacOtakara, в комплект до нового iPhone 8 входити не буде.



Дві нові моделі «яблучного» смартфона, скоріше за все, будуть лише покращеною копією iPhone 7 і iPhone 7 Plus, тоді як третій ґаджет отримає інноваційну начинку і дизайн. Зокрема, передбачається, що пристрій буде мати діагональ екрану 5 дюймів, отримає скляний корпус і дисплей OLED. Ці нововведення позначаться і на ціні - за чутками, вона буде становити не менше 1000 доларів за екземпляр.

Що стосується бездротових зарядок, то їх компанії Apple, швидше за все, буде поставляти виробник Luxshare, який раніше співпрацював з нею при створенні Apple Watch. Оглядачі достовірно не знають, яким чином аксесуар буде підживлювати енергією смартфони iPhone, але припускають, що розробники можуть взяти за зразок технологію, що застосовується в зарядних пристроях для «яблучних» смарт-годинників.

Також джерела MacOtakara повідомили, що в комплект до нових iPhone 8 не буде ще й перехідника з роз’єму Lightning на навушники 3,5-мм. Тож любителям якісних навушників від відомих виробників прийдеться додатково розкошелитися.

За матеріалами: yablyk.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.