Ulefone F1 – новий смартфон з 6 Гб оперативки

На щорічній виставці MWC 2017 китайська компанія Ulefone готується представити свій смартфон з дуже тонкими рамками навколо екрану.



Новинка буде називатися Ulefone F1 і зовні вона нагадує Xiaomi Mi MIX, зберігши панель тільки нижче дисплея. Фронтальна камера перемістилася на нижню панель поруч з центральною клавішею, куди вбудований сканер відбитків пальців. На тильній стороні розташувалася подвійна основна камера.

Що стосується апаратної складової, то відомо, що Ulefone F1 отримає 8-ядерний 64-бітний процесорний чіп Helio P25 з тактовою частотою 2,5 ГГц та 6 Гб оперативної пам'яті. До речі, в нинішньому році Ulefone планує випустити мінімум три смартфона з цією моделлю процесора від MediaTek, зокрема, одним з них буде Ulefone T1, який матиме 6 Гб оперативної пам’яті і 128 Гб флеш-пам'яті.

Передбачається, що на ринку смартфон з'явиться не раніше другої половини нинішнього року. Сам виробник поки лише озвучив, що Ulefone F1 вийде в 2017 році.

За матеріалами: andro-news.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.