Windows 10 Cloud встановлюватиме додатки тільки з магазину Windows

На початку лютого з'явилися перші реальні підтвердження того, що Microsoft планує випустити хмарну версію операційної системи Windows 10 – Cloud. Тепер стало відомо, що користувачі Windows 10 Cloud зможуть завантажувати Win32-додатки тільки з фірмового магазину Windows Store.




Якщо ж завантажити інсталяційний файл з Інтернету і спробувати його запустити, то система видасть помилку і повідомить, що цей додаток не призначений для Windows 10 Cloud.

Цікаво, що при спробі завантажити браузер Google Chrome система демонструє ще одне повідомлення, де йдеться про те, що з метою безпеки Microsoft рекомендує встановити фірмовий браузер Edge, який працює швидше і витрачає менше енергії, ніж Chrome.

Очікується, що Windows 10 Cloud стане головним конкурентом Chrome OS. Це означає, що користувачі можуть очікувати на появу доступних пристроїв на базі цієї операційної системи.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.