YouTube Go допоможе скачати легально відео з ютубу

Google випустила тестову версію додатку YouTube Go, який дозволяє завантажувати відео для офлайн-перегляду з YouTube на смартфоні або планшеті. У програмі є 2 вкладки: головна сторінка YouTube та сторінки з відміткою про вже збережені ролики. Важить новинка всього 8,5 МБ, працює на Android 4.1 і вище.




При збереженні можна вибрати необхідну якість кліпу із зазначеним об'ємом файлу. На даний момент існує 2 варіанти: Basic Quality (144p) і Standard Quality (360p). Завантажений контент потім можна надіслати другу по Bluetooth або поділитися з іншими користувачами програми.


YouTube Go поки недоступний в Україні та невідомо, чи буде взагалі, так як програма розроблялася для Індії, де є проблеми з доступом до інтернету в більшості населення. Хоча в Мережі можна скачати готовий Apk-файл програми, правда, працездатність додатка зараз дуже нестабільна.

За матеріалами: droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.