Деякі подробиці про новий Android O

Як відомо, кожна версія Зеленого робота отримує власний солодкий десерт. Наприклад, Lollipop або Nougat. Наступне покоління Android має бути на букву "О". Найбільш вірогідним десертом є печиво Oreo.



Нещодавно з'явилися відомості про деякі нововведення операційної системи. По-перше, за словами інсайдера з Google, Android O отримає вдосконалений буфер обміну з функцією Copy Less. Наприклад, під час листування про певний захід можна відкрити картографічний сервіс, знайти там потрібний об'єкт, а в чаті просто написати «Ось тут» і система автоматично додасть потрібну ділянку карти. Ймовірно, це буде працювати тільки в парі з клавіатурою GBoard.

По-друге, фірмові месенджери (в тому числі Allo) почнуть розпізнавати мета-інформацію в повідомленнях. Наприклад, фізичну адресу людини.

По-третє, з'являться наекранні жести. Якщо написати на екрані букву «C», то відкриються «Contacts».

Прем'єра нової ОС очікується на конференції Google I/O, яка пройде з 17 по 19 травня цього року.

За матеріалами: droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.