Останні новини

пʼятниця, 3 березня 2017 р.

Як правильно налаштувати режим «Не турбувати» на iPhone, iPad

Часом буває так, що користувачеві iOS буває необхідно налаштувати тихий режим на своєму пристрої. Але вмикати його варто таким чином, щоб не пропустити важливого дзвінка. Як саме це зробити, піде мова далі.



Функція «Не турбувати» є в iOS починаючи з 6-ї версії операційки. Але і сьогодні не всі знають, що режим можна налаштувати на автоматичне включення і виключення в зручний для вас час. В результаті – кожного вечора ґаджет буде переходити в «тихий» режим сам по собі.

Нижче піде мова проте, як запрограмувати режим «Не турбувати» на автозапуск і автовимкнення – і як зробити так, щоб не пропустити важливий дзвінок.

Зверніть увагу – налаштування доведеться вручну вводити на кожному пристрої, така інформація не синхронізується через iCloud.

Як налаштувати режим «Не турбувати» на iOS (iPhone, iPod Touch, iPad)

1. Відкрийте вкладку Налаштування та виберіть Не турбувати.
2. Активуйте повзунок праворуч від напису Заплановано.
3. Вкажіть час, коли iPhone не повинен докучати вам дзвінками, SMS і повідомленнями з месенджерів (наприклад, з 23:00 до 08:00).
4. У пункті Допуск викликів виберіть групи контактів, які можуть вам дзвонити по важливих справах. Є три варіанти: Від усіх, Ні від кого, Від обраних. Останній означає, що зв'язатися з вами зможуть тільки контакти, які знаходяться у вкладці Вибране телефонної книги вашого iPhone (щоб дізнатися, хто там є зараз, зайдіть в додаток Телефон і перейдіть на вкладку Вибране).
5. Ще один цінний пункт - Повторні виклики. Якщо ви заборонили турбувати себе всім або дозволили робити це тільки обраним, а опція Повторні виклики включена, то «Не турбувати» дозволить додзвонитися до Вас будь-якому абоненту, який дзвонить вже вдруге за останні три хвилини.

Готово! Тепер ваш iPhone або iPad в заданий час сам спочатку активує, а потім деактивує режим «Не турбувати». Зрозуміти, що режим включений, можна по іконці із позначкою півмісяця (вона з'явиться в рядку повідомлень справа). Щоб відключити і знову включити «Не турбувати» вручну, відкрийте меню Пункт управління (свайп вгору від нижнього краю екрану) і натисніть на «місячну» іконку. На заданий раніше автоматичний розклад включення-виключення це ніяк не вплине, ще раз налаштовувати систему не доведеться.

P.S. При ввімкнено «Не турбувати» для абонента, що телефонує буде завжди «зайнято».

За матеріалами: yablyk.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Немає коментарів:

Дописати коментар