Як зробити профіль в Instagram закритим

За замовчуванням всі акаунти в фотосервісі Instagram є публічними, тобто будь-який користувач соцмережі може переглянути фото та відео іншого користувача без його дозволу. Розробники Instagram подбали про те, щоб за бажанням користувачі могли закрити (приховати) свій профіль від сторонніх очей і допускати до перегляду своїх фото лише певних людей.




Чи можна подивитися закритий профіль (акаунт) в Інстаграм


Закритий акаунт в Instagram можна знайти в пошуку користувачів, але буде видно тільки аватар власника, число читачів профілю і кількість публікацій в ньому. Внутрішній зміст залишиться недоступним для сторонніх.


Більш того, стати підписником сторінки зможе далеко не кожен. При будь-якій новій спробі підписки на профіль його власник отримає відповідний запит, після чого вирішить – підтвердити його або видалити.



Такі заходи покликані запобігти підписці на профіль сторонніх. Ви можете закрити акаунт в тому разі, якщо не хочете, щоб на ваш профіль підписувалися всі бажаючі.



Як закрити профіль в Instagram?



Перш за все варто зазначити, що закрити профіль можна тільки через мобільний додаток Instagram, з комп'ютера закрити його не вдасться.


1. Відкрийте програму Instagram.
2. Натисніть на вкладку «Профіль» для відображення профілю.
3. Натисніть на кнопку «Налаштування» у правому верхньому куті програми.

4. Перемістіть повзунок поруч з опцією «Закритий аккаунт» в положення «вкл».



От і все. Тепер ваші публікації зможуть побачити тільки обрані користувачі.


За матеріалами: yablyk.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.