Нові Apple iPad будуть презентовані 4 квітня

Apple може представити оновлену лінійку iPad вже 4 квітня 2017-го – так вважають журналісти Apple World Today. Свої прогнози вони засновують на даних про доступність 12,9-дюймового iPad Pro і інших, на перший погляд, малозначущих джерелах інформації.



Зараз на сайті Apple терміни доставки 12,9-дюймового планшета варіюються від 2 до 3 тижнів. Деяких конфігурацій і зовсім немає в наявності. Якщо ж схитрувати і спробувати перевірити, чи немає потрібної версії в найближчому Apple Store, найчастіше на екрані з'являється дата 4 квітня. Цей день відображається для різних міст і навіть країн.

На останньому заході в стінах поточної штаб-квартири Apple Тім Кук проговорився, що наступна презентація компанії відбудеться за новою адресою. Кампус Apple Park планують відкрити у квітні - не виключено, що iPad наступного покоління покажуть саме там. З іншого боку, ніхто з журналістів не отримав запрошень на івент, а зал для презентацій імені Стіва Джобса складно назвати готовим до експлуатації.

Якби там не було, навесні цього року Apple представить оновлений 9,7 і 12,9-дюймовий iPad Pro, 7,9-дюймову модель iPad, а також 10,5-дюймовий iPad з тонкими рамками навколо дисплея, набором апаратних поліпшень і без кнопки Home. Інші характеристики, як і вартість пристроїв, поки невідомі.

За матеріалами: uip.me

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.