ChargeTech Plug – найпотужніший портативний акумулятор у світі

У зв'язку з невисокою автономністю смартфонів серед багатьох власників мобільних ґаджетів великою популярністю користуються портативні акумулятори (powerbank). Вони дозволяють не залишитися без зв'язку в потрібний момент і зарядити не тільки смартфон, але і інші девайси, такі як планшети, електронні книги та навіть ноутбуки. У більшості випадків ємності такого акумулятора вистачає максимум на кілька зарядок смартфона, чого не завжди виявляється достатньо. Компанія ChargeTech випустила безкомпромісне рішення – Plug. Це зовнішній акумулятор ємністю 48 000 мАг, якого достатньо, щоб 28 разів зарядити iPhone і 3 рази – ноутбук.





Найцікавіше, що ChargeTech Plug обладнаний двома розетками змінного струму (американського типу, тому для використання його в Україні прийдеться купити перехідник), що дозволяє використовувати його в якості джерела живлення для побутових приладів. Наприклад, акумулятора вистачить, щоб чотири години дивитися телевізор. Також в ньому є два USB-порти з підтримкою швидкої зарядки і один USB Type-C. На верхній частині ChargeTech Plug є дисплей, що відображає рівень заряду у відсотках, що при такій високій ємності – вкрай корисна опція.

Усередині ChargeTech Plug встановлено 16 акумуляторів по 3 000 мАг кожен. До девайсу також пропонується сонячна панель (в стандартній комплектації відсутня), здатна зарядити його повністю за 8 годин. Такий аксесуар підійде для подорожей або для тих, хто має перебої з електрикою.

ChargeTech Plug можна замовити на Indiegogo за $314. Також була анонсована Pro-версія ємністю 54 000 мАг за $330. Вартість сонячної панелі становить $197.

Промо-відео павербанку:


За матеріалами: 4pda.ru


Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.