Nintendo презентувала нову ігрову консоль

Компанія Nintendo планує розширити сімейство своїх портативних систем. Під час брифінгу, присвяченого підсумкам минулого фінансового року, президент корпорації Тацумі Кімісіма анонсував нову приставку New Nintendo 2DS XL. Це більш легкий, потужний і практичний варіант консолі 2DS, що вийшла в 2013 році. Бюджетна модель націлена на аудиторію, якій не важливий ефект об'ємного зображення, присутній в 3DS.



Нова Nintendo 2DS XL отримає складаний форм-фактор і буде продаватися в двох колірних варіантах: чорно-бірюзовому і біло-помаранчевому. Обчислювальна потужність і розмір дисплея оновленої моделі повністю відповідають Nintendo 3DS XL. На приставці можна буде грати в ігри для Nintendo DS, 3DS і New 3DS.Консоль New 2DS XL також буде оснащена модулем NFC, що дозволяє підключати інтерактивні фігурки і карти amiibo.



Портативна консоль New Nintendo 2DS XL надійде в продаж 28 липня поточного року. Рекомендована роздрібна вартість пристрою – $149.99.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.