Комп'ютери з Windows 10 на мобільних процесорах з’являться в кінці 2017-го

В кінці минулого року компанії Microsoft і Qualcomm оголосили про плани з випуску комп'ютерів з повноцінною версією операційної системи Windows 10 на базі мобільних ARM-процесорів. З тих пір пройшло вже досить багато часу, але поки ні один такий пристрій не було представлено. Але нещодавно від представників Qualcomm поступила підтверджена інформація, що комп'ютери з процесорами Snapdragon з'являться до кінця цього року.


Під час фінансового звіту за другий квартал 2017 року головний виконавчий директор компанії Стів Молленкопф підтвердив, що перші комп'ютери під управлінням Windows 10 з ARM-процесорами будуть випущені в четвертому кварталі цього року - приблизно в жовтні або грудні.

"Наш Snapdragon 835 розширюється до сфери мобільних ПК, що працюють під управлінням Windows 10, які плануються до випуску в четвертому кварталі цього року. У сфері центрів обробки даних ми оголосили про співпрацю з Microsoft і продемонстрували роботу Windows Server на наших 10-нм процесорах Qualcomm Centriq - перших 10-нм серверних процесорів в цій галузі ", - заявив Стів Молленкопф.

На жаль, список компаній-партнерів Qualcomm, які планують випустити комп'ютери на базі ARM-процесорів, поки тримається в секреті.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.