Не працює 3G модем у Windows 10 Creators Update – вирішення проблеми

Багато українців, особливо жителів сільської місцевості, використовують для інтернет-зв’язку USB 3G-модеми. У попередніх редакціях ОС Windows з підключенням до інтернету через USB-модем ніяких проблем не виникало. Проте в останньому випуску Windows 10 Creators Update (Redstone 2) при підключенні до інтернету через модем виникає помилка 633.




Така помилка пов’язана з тим, що Microsoft більше не підтримує функцію комутованого з’єднання у своїх операційних системах через її застарілість. Проте на форумі netobzor.org є інструкція, як вирішити цю помилку.

Отже, натисніть комбінацію клавіш
Windows+R (або просто «Пуск»), введіть regedit і натисніть кнопку «ОК». Тоді знайдіть і клацніть такий підрозділ реєстру:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan.

Потім знайдіть запис "
RequiredPrivileges" і 2 рази клікніть лівою кнопкою миші по ньому. Тоді додайте запис SeLoadDriverPrivilege в кінці списку і натисніть на кнопку ОК. З’явиться вікно з попередженням, але все одно тиснемо ОК.
Перезавантажуємо комп’ютер, помилка 633 повинна зникнути.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.