В магазині Windows Store з’явиться додаток iTunes

У магазині додатків Windows Store з'явиться iTunes, пише The Verge. 11 травня на конференції розробників Build 2017 Microsoft заявила, що співпрацює з Apple, щоб в найближчому майбутньому користувачі нової Windows 10 S і звичайної «десятки» могли завантажити популярний додаток з офіційного магазину компанії.



Microsoft не надала ніяких деталей, пов'язаних з дебютом iTunes в Windows Store. Швидше за все, програму можна буде використовувати для синхронізації iPhone, iPad або iPod touch, придбання і прослуховування музики, а також завантаження програм для смартфонів і планшетів Apple. Особливості дизайну оновленого iTunes для Windows поки невідомі, як і дата релізу на новій платформі.


iTunes часто шукають в Windows Store, хоча його й можна завантажити з офіційного сайту
Apple. Разом з браузером Google Chrome і пакетом Adobe, програма є базовою для багатьох користувачів. Якщо її не буде в магазині Microsoft, компанія ризикує втратити велику частину потенційних клієнтів.

За матеріалами: uip.me

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.