LG випустить OLED-смартфон вже цього року

За даними видання The Investor уже цього року компанія LG може випустити свій перший смартфон з OLED-дисплеєм. Ним стане LG V30, чутки про який вже довго циркулюють в мережі.




Джерела зазначають, що офіційний анонс V30 може відбутися у вересні цього року. Передбачається, що новинка отримає приблизно такий же за розміром дисплей, як і в Samsung Galaxy S8. Другим телефоном з OLED-дисплеєм має стати LG G7, анонс якого відбудеться в першій половині наступного року.

Варто відзначити, що перехід на OLED-екрани повинен допомогти компанії LG отримати додатковий прибуток. Фактично корейський виробник має можливість налагодити масове виробництво таких дисплеїв і потіснити на цьому ринку компанії Samsung. За оцінками експертів, остання зараз контролює близько 95% ринку мобільних OLED-екранів, тому компанія має можливість впливати на ціни. Але з приходом на цей ринок нових гравців ситуація може змінитися.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.