Microsoft перезапустить Windows 10 Mobile

Остання версія мобільної ОС від Microsoft не принесла успіху американській корпорації. Проте, незважаючи на вдаване зараз затишшя навколо мобільної операційної системи від Microsoft, сама компанія, за чутками, працює над новим втіленням мобільної ОС. 

Концепт

Бред Самс з Petri заявив, що Microsoft займається новою платформою Windows 10 Mobile. Вона буде прив'язана до нової апаратної частини, а користувацький інтерфейс повністю переосмислять в порівнянні з існуючим нині. До релізу ґаджета з новою ОС, як зазначає інсайдер, залиається рік або навіть менше.

Ранні чутки стверджували, що Microsoft працює на Windows 10 on ARM, яка прийде на зміну Windows 10 Mobile. За іншою версією, нас чекає Windows 10 Pro, перероблена для можливості запуску на ноутбуках і планшетах-трансформерах на базі процесорів Qualcomm.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.