Відомі подробиці про нову частину Need for Speed

Про те, що Ghost Games займається розробкою нової частини Need for Speed, стало відомо ще минулого року. Але ніяких деталей, окрім того, що проект вийде в 2017 році, студія тоді не повідомляла. Розкрити перші подробиці розробники вирішили тільки зараз. Ghost Games прислухалася до відгуків гравців щодо Need for Speed ​​2015 року випуску і постаралася врахувати їхні побажання в наступній грі.




Широкі можливості кастомізації автомобілів нікуди не дінуться, і, за словами розробників, будуть відіграти таку ж важливу роль, як і раніше. Поліцейські, як і раніше, будуть патрулювати вулиці, не залишаючи без уваги ваші порушення ПДР. Ghost Games обіцяє красивий і величезний відкритий світ, який надасть гравцям достатньо простору і можливість поганяти як по асфальту, так і по ґрунту. Розробники часто чують скарги на необхідність постійного підключення до мережі в останній версії Need for Speed, а тому в новій грі даний недолік буде усунений.
"Коли вийде наступна Need for Speed, ви зможете грати в одиночному режимі без підключення до Інтернету. Скажемо зразу: так, це означає, що ви зможете ставити гру на паузу", - гласить повідомлення від команди Ghost на сайті проекту.

Реліз нової частини Need for Speed ​​очікується в кінці цього року. Повноцінна презентація гри відбудеться в рамках заходу EA PLAY, який пройде в Голлівуді з 10 по 12 червня.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.