Blizzard відродить Diablo II і Warcraft III

Схоже на те, що Blizzard планує воскресити всі свої популярні хіти з минулого. Слідом за анонсом ремастера культової стратегії StarCraft з'явилися натяки на оновлені версії легендарних Diablo II і Warcraft III. Компанія поки не робила ніяких офіційних заяв, проте опис відразу декількох нових вакансій у Blizzard вказують на те, що компанія збирається приступити до їхньої розробки.

Кадр з фільму "Воркрафт. Початок"

На офіційному сайті Blizzard в розділі «кар'єра» з'явилися дві цікаві вакансії: старшого інженера по серверних технологіях і UI/UX візуального дизайнера. В їх описі говориться про те, що захоплюючий сюжет та можливість гри по мережі свого часу зробили StarCraft, Warcraft III і Diablo II титанами ігроіндустріі. Але в зв'язку з розвитком технологій і онлайнових сервісів геймери вже не можуть оцінити ці ігри як належить. Майбутнім співробітникам пропонується «вдихнути нове життя в легендарну класику».

Існує припущення, що ремастери Diablo II і Warcraft III будуть офіційно анонсовані під час заходу BlizzCon 2017, який відбудеться 3 і 4 листопада в Каліфорнії. Що стосується оновленої версії StarCraft, то її реліз відбудеться вже цього літа.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.