Як повернути стандартний переглядач зображень у Windows 10

Користувачі, які оновилися до Windows 10, могли помітити, що у новій версії операційки з’явилися нова стандартна програма для перегляду зображень – Фотографії. Вона має розширений функціонал  та дозволяє редагувати фотографії. Проте не всім вона до душі, і дехто хотів би повернутися до стандартного переглядача зображень, який був у Windows 7 та 8.1. Тому далі піде мова про те, як повернути Засіб перегляду фотографій у Windows 10.



Зробити це зовсім не складно, так як насправді стандартний переглядач нікуди не дівся, а просто став прихований системою. Щоб його відновити, необхідно виконати наступні дії:

1. Скачуємо ось цей архів. Щоб скачати, у правому верхньому куті екрана тиснемо на стрілку, спрямовану вниз.

2. Розпаковуємо архів.

3. Запускаємо файл Activate Windows Photo Viewer on Windows 10.reg. З’явиться вікно з підтвердженням, необхідно підтвердити операцію.

4. Тоді на будь-якому зображенні тиснемо правою кнопкою миші і вибираємо Відкрити за допомогою – Вибрати іншу програму. Тоді в списку знаходимо Інші програми, там буде Засіб перегляду фотографій. Не забуваємо відмітити галочку Завжди використовувати цю програму для відкриття всіх файлів.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.