Microsoft випустила нову версію Windows 10

Microsoft випустила тестову збірку Windows 10 під номером 16215 для інсайдерів швидкого циклу оновлень. В новій інсайдерській версії інтегрована частина опцій, які звичайні користувачі побачать восени в оновленні Fall Creators Update. Уже зараз інсайдери зможуть поглянути на перероблений центр повідомлень з окремими секціями для додатків. Тепер інтерфейс буде групувати повідомлення з різних пристроїв і додатків.



Коротко про основні нововведення

1. У новій збірці можна прикріпити улюблені веб-сайти в навігаційну панель. Посилання відкриваються в Microsoft Edge.

2. У самому браузері прискорили анімації вкладок і додали підтримку читання книг у форматі ePub. У тексті користувачі зможуть створювати замітки, виділяти фрагменти і робити закладки.

3. Зміни торкнулися і голосового помічника Cortana. Асистент зможе створювати повідомлення, скануючи зображення з дозволу користувача. Наприклад, в новій Windows 10 можна сфотографувати афішу з розміщеним заходом на ній, і Cortana автоматично внесе цей захід в календар. Користувачі зі стилусом зможуть самі виділити на зображенні область сканування.

4. Оновлення додасть нові функції стилуса: нові жести, розширені елементи редагування і Emoji на панелі рукописного введення. Написане стилусом автоматично конвертується в текст в режимі реального часу, а сам стилус можна використовувати для виділення, підкреслення і закреслення тексту.

5. Стилус також використовується для прокрутки сторінок, а для тих, хто часто губить аксесуари, додали утиліту для пошуку стилуса у випадку його втрати.

6. Користувачі сенсорних екранів оцінять також оновлену віртуальну клавіатуру з передбаченням тексту і Emoji, режимом введення однією рукою, голосовим набором і підтримкою малювання форм.

Повний список змін можна прочитати в блозі компанії Microsoft.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.