Microsoft презентувала нову консоль XBOX One X

Microsoft анонсувала нову модель ігрової консолі Xbox на конференції E3. One X отримала новий графічний процесор з рідинним охолодженням, 12 Гб оперативної пам'яті, більше 20 ексклюзивних ігор і зворотну сумісність з Xbox One. Як заявляє Microsoft, пристрій можна буде купити восени – продажі стартують 7 листопада.



У новому поколінні Xbox встановлений потужний графічний процесор потужністю 6 терафлопс, який працює з системою рідинного охолодження власної розробки Microsoft. Компанія заявляє, що консоль також отримала унікальну систему управління живленням і «найшвидший процесор, який коли-небудь ставили в консоль». Для порівняння, потужність графічного процесора останньої PlayStation 4 Pro - 4,2 терафлопса.

Заявлено також, що всі ігри, призначені для Xbox One X, будуть підігнані під роздільну здатність 4K, а всі старі ігри будуть виглядати краще на новій приставці навіть без перевидання. При цьому Microsoft пообіцяла, що незабаром Xbox One X отримає 22 нові ексклюзивні ігри. Заявлена ​​вартість приставки - $500, а продажі заплановані на початок листопада.

За матеріалами: uip.me

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.