Мережа фаст-фудів KFC випустила власний смартфон

Для залучення відвідувачів ресторанам доводиться притримуватись всіх сучасних трендів, випускаючи мобільні додатки, пропонуючи бонуси та багато чого іншого. KFC, будучи однією з найпопулярніших мереж ресторанів швидкого харчування в світі, пішла ще далі і представила власний смартфон. Він був розроблений у співпраці з Huawei на честь 30-річчя з моменту появи KFC в Китаї. Апарат отримав назву KFC Huawei 7 Plus та буде випущений тиражем 5000 штук. Його власники отримають особливі привілеї в ресторанах KFC.



KFC Huawei 7 Plus поставляється з встановленим додатком від KFC і сервісом K-Music. Останній дозволить власникам смартфона вибирати музику, яку вони захочуть послухати в одному з 4000 ресторанів KFC в Китаї.

Смартфон оснащується 3 ГБ оперативної пам'яті, вбудованим накопичувачем на 32 ГБ і підтримкою карт пам'яті microSD об'ємом до 128 ГБ. Про інші характеристики пристрою поки нічого не повідомляється.

Вартість ґаджета в Китаї становитиме близько $161.


За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.