LG V30 – новий безрамковий смартфон

Південнокорейська компанія привезла до Берліна на виставку IFA 2017 смартфон LG V30, головними особливостями якого є безрамковий дисплей, бездротова зарядка, підтримка Daydream для VR, MQA для стримінгу аудіо та відсутність додаткового дисплея. Втім, є плаваюча панель, що надає доступ до популярних функцій.


V30 отримав металеву рамку на корпусі, 6-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 1440×2880 пікселів, захисне скло Gorilla Glass 5 від Corning, процесор Snapdragon 835 від Qualcomm, окремий аудіопроцесор ESS SABRE ES9218P, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам'яті, акумулятор 3 300 мАг, швидку зарядку, порт USB Type-C, подвійний фотомодуль 13 Мп+16 Мп з оптикою Crystal Clear Glass Lens і світлосилою f/1.6, селфі-камеру на 5 Мп, сканер відбитків пальців і ідентифікацію по голосу, NFC, захист від води за стандартом IP68, Android 7.1.2 Nougat з оболонкою UX 6.0.

Також був анонсований V30 Plus. Пристрій відрізняється від оригінального тільки об'ємом пам'яті: 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої.

Продажі новинок LG в Південній Кореї стартують 21 вересня. Рекомендована ціна – 899 євро. У комплекті будуть йти провідні навушники від Bang & Olufsen.

За матеріалами: droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.