Офіційно презентовано смартфон Nokia 8


Компанія HMD Global офіційно представила перший повноцінний флагманський смартфон - Nokia 8. Як і попередні пристрої виробника, новинка розроблялася з нахилом на зручність повсякденного використання, якість збірки і наявність «чистої» версії Android зі своєчасними оновленнями і щомісячними патчами безпеки. Новий Nokia 8 увібрав передові технології, продуманий дизайн і притаманну фінському бренду надійність.




У минулому телефони Nokia були одними з кращих за якістю камери. З Nokia 8 виробник має намір повернути собі це звання. Для цього компанія заручилася підтримкою відомого німецького виробника оптики Zeiss. У смартфоні встановлена ​​подвійна 13-мегапіксельна камера з монохромним і кольоровим сенсорами. Також присутня оптична стабілізація для плавної зйомки відео і чітких фотографій навіть в умовах недостатнього освітлення. Представники HMD Global заявили, що використання оптики Zeiss дозволило звести до мінімуму товщину камери, тому вона мінімально виступає з корпусу.

Ще однією особливістю Nokia 8 стало те, що це перший в світі смартфон з розробленою компанією Nokia технологією запису просторового 360-градусного звуку - OZO Audio. Вона дозволяє враховувати положення пристрою в просторі щодо всіх джерел звуку. До цього подібна технологія використовувалася в Голлівуді при зйомці дорогих кінокартин і ніколи раніше не застосовувалася в мобільних пристроях. Також в Nokia 8 є підтримка спрямованого запису звуку. Наприклад, якщо ви знімаєте щось в шумному місці, то досить направити камеру на потрібний об'єкт і натиснути на нього на екрані, щоб мікрофони «зосередилися» на звуці з його боку. Це працює так само, як фокусування при фотографуванні.

Особливу увагу виробник приділив зовнішньому вигляду і якості збірки Nokia 8. Смартфон виконаний в міцному суцільнометалевому корпусі з алюмінію 6000-ї серії, доступному в чотирьох кольорах: глянсовий мідний, глянсовий синій, матовий синій і матовий сірий.

Що стосується технічних характеристик, то Nokia 8 є повноцінним флагманом цього року. У ньому встановлені потужний восьмиядерний процесор Snapdragon 835 від Qualcomm і 4 ГБ оперативної пам'яті. Для зберігання даних передбачено 64 ГБ вбудованої пам'яті з можливістю розширення картами формату microSD об'ємом до 256 ГБ. Діагональ дисплея становить 5,3 дюйма при роздільній здатності 2560х1440 пікселів. Nokia 8 буде поставлятися з Android Nougat 7, але для смартфона вже заявлено оновлення до Android 8.0.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.