Відомі характеристики Samsung Galaxy S9

Модульні смартфони стають досить популярними в наш час, надаючи можливість користувачу заміняти певні деталі смартфона на ходу. Якщо вірити витоку з інтернету, то новий Samsung Galaxy S9 також отримає модульний дизайн. 



Важко сказати, що підштовхнуло південнокорейського виробника на цей крок, але швидше за все це були інженери Lenovo. Вони вже вдруге представили всьому світу нові набори Moto Mods для своїх модульних смартфонів.

Крім цього з джерел із фабрик корейської Samsung стало відомо, що модель Galaxy S9 отримає матриці на подвійну основну камеру. Очікується, що цей модуль може комплектуватися матрицями на 16 Мп. Один з них буде відповідати за фото і відеозйомку в кольорах, а другий в монохромному режимі. При цьому обидва сенсора зможуть записувати відео з роздільною здатністю до 4К. Оптичний зум очікується до 4х, а цифровий до 10х.

Фронтальна подвійна камера може комплектуватися сенсорами на 12 і 5 Мп. При цьому відеозйомку можна вести в дозволі до 2К. Функція оптичної стабілізації повинна бути у основний і фронтальної камери. Оптичний зум повинен бути до 2Х, а цифровий до 4Х.

Зі списку інших характеристик, які відомі на даний момент, слід зазначити:
- Дисплей: 5,8 дюйма на базі Super AMOLED матриці з роздільною здатністю 2960x1440;
- Корпус з металу отримає захист за стандартом IP68, що гарантує захист не тільки від попадання пилу, а й вологи;
- Процесор: 8-ядерний Exynos;
- Оперативна пам'ять: 6 ГБ + лімітована версія на 8 ГБ;
- Основна пам'ять: мінімум 64 ГБ + версії на 128, 256 і 512 ГБ;
- Слоти: гібридний слот на 2 Nano SIM або Nano SIM + карта пам'яті MicroSD об'ємом до 256 ГБ;
- Акумулятор: за однією з версій це буде 3500 мА, за іншою - 4000 мАг (це батарея високої щільності і мінімальною втратою ефективної після 500 циклів заряду/розряду)
- Операційна система: Android 8.0 Oreo;
- Бездротові модулі: NFC, Bluetooth 5.0, GPS, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, LTE Cat. 16.

За матеріалами: smartphone.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.