Google оновила дизайн магазину Google Play

Щомісяця Google вносить зміни в дизайн фірмових Android-додатків. Нещодавно компанія додала панелі навігації в YouTube і Chrome, а тепер деякі користувачі помітили схожий елемент в інтерфейсі магазину Google Play. На даний момент оновлення поширюється вибірково і доступне лише для деяких мобільних пристроїв.


Новий рядок працює як підменю для відображуваних секцій на дисплеї і підтримує горизонтальну прокрутку. Раніше цю функцію виконували закруглені кнопки у верхній частині дисплея, але вони розміщувалися менш компактно.

Зміни торкнулися і бічного меню: вкладку встановлених додатків перенесли нагору, а підменю з книгами, музикою і фільмами Google вирішила прибрати.


Як і у випадку з іншими оновленнями інтерфейсу в додатках Google, зміни можуть і не з’явитися у фінальному релізі оновлення.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.