Motorola Moto G5S Plus з подвійною камерою з’явився в Україні

Компанія Motorola Mobility оголошує про початок продажів на українському ринку смартфона Motorola Moto G5S Plus. Він доступний в двох колірних варіантах - Lunar Gray і Blush Gold.



Фронтальна камера Motorola Moto G5S Plus оснащена подвійним 13 Мп сенсором з фазовим автофокусом, діафрагмою f/2.0 і можливістю зйомки відео в форматі 4K Ultra HD (30 кадрів/с). Оновлене програмне забезпечення дозволяє камері миттєво об'єднувати дані з обох датчиків для створення одного зображення з більш високим рівнем деталізації і низьким рівнем шуму. Також з'явилася можливість додавання ефекту розмиття або заміни фону, відображення обраних елементів в чорно-білій гамі та інші програмні нововведення. Камера Moto G5S Plus оснащена 8-кратним цифровим зумом для фото і активним видошукачем, який розпізнає QR і штрих-коди. Фронтальна 8-мегапіксельна камера отримала ширококутний об'єктив з режимом панорамного Селфі і LED-спалах.

Motorola Moto G5S Plus оснащений 5,5-дюймовим Full HD дисплеєм, захисним склом Corning® Gorilla® Glass 3, 3 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам'яті з можливістю розширення до 128 ГБ через microSD. Пристрій працює на потужному восьмиядерному процесорі Qualcomm Snapdragon 625 частотою 2 ГГц.

Смартфон має багатофункціональний сканер відбитків пальців, NFC-модуль, 3,5-мм роз'єм для навушників і захист від вологи. Він працює під управлінням «чистої» ОС Android 7.1 Nougat з підтримкою функції «Мoto Actions».

Орієнтовна роздрібна вартість – 8995 грн.

За матеріалами: itnews.com.ua

Коментарі

  1. шикарный смартфон за вменяемые деньги. а самое главное, что он на чистом андроиде и с шикарными камерами.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, дуже класний смартфон. Радує, що розробники не відмовилися від 3,5 мм роз'єму в пристрої, бо зараз стало модною тендецією у флагманах ставити USB Type-C і забирати 3,5 мм.

      Видалити

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.