Як змінити ім’я комп’ютера у Windows

При покупці комп’ютера з готовою ОС Windows чи при її перевстановленні не завжди вибирається вдале ім’я ПК. І багатьом користувачам хочеться перейменувати свій комп’ютер, призначивши йому бажане ім’я. Як це зробити, піде мова далі.



Зробити це досить просто. Інструкція не відрізняється для всіх підтримуваних на даний момент версій Windows – 7, 8.1 та 10. Для того, щоб перейменувати комп’ютер, необхідно відкрити меню Пуск, у полі пошуку написати Панель керування. Після цього треба вибрати Система й безпека, а тоді  –Система. З’явиться вікно із відомостями про редакцію Windows, яка встановлена на вашому ПК. Після цього у правому нижньому куті необхідно натиснути на «Змінити настройки». З’явиться маленьке вікно, де внизу необхідно натиснути кнопку Змінити біля рядків «Щоб перейменувати цей комп’ютер…». З’явиться ще одне віконечко, де необхідно ввести нове ім’я комп’ютера та натиснути ОК. Щоб зміни набрали сили, потрібно обов’язково перезавантажити ПК.


Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.