Творці Pokemon GO зроблять гру про Гаррі Поттера

Студія Niantic Labs, яка підкорила світ Pokémon GO, знову вирішила зіграти на ностальгії геймерів: на цей раз вона взялася за відому франшизу - всесвіт Гаррі Поттера. Розробники об'єдналися з Warner Bros. і її дочірньою компанією Portkey Games, що спеціалізується на іграх зі створення Джоан Кетлін Роулінг, для створення AR-проекту під назвою Harry Potter: Wizards Unite - по суті, клону Pokémon GO, тільки з квідичем та чаклунами.


Втім, квідич ми все ж навряд чи побачимо - як-не-як, мова про AR-гру (доповнена реальність), і втілити щось подібне в цьому форматі вкрай важко. Зате, швидше за все, там можна буде чарувати. Поки про новинку відомо дуже мало, але за попередніми даними, вона дійсно буде схожа на попередній проект Niantic про кишенькових монстрів. Яким виявиться ігровий процес (за винятком реальної його частини - геймери як і раніше будуть бігати по місту, втупившись в смартфон), теж не ясно. Романтики припускають, що в Wizards Unite включать динамічні чаклунські дуелі зі смартфоном замість чарівної палички; скептики впевнені, що справа обмежиться збором різних трав і зілля. Реалісти ж вважають, що новинка буде сильно схожа на The Walking Dead: Our World від студії Next Games.

Розробники впевнені, що AR-гра за мотивами «Гаррі Поттера» стане новим витком в еволюції мобільної доповненої реальності. Як буде насправді, стане відомо з виходом Harry Potter: Wizards Unite, який запланований на 2018 рік.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.