iMyfone Data Eraser – програма для очищення пам’яті на iPhone/iPad/iPod

В 2017 році користувачі iPhone вже не відчувають нестачі внутрішньої пам’яті, так як Apple вдвічі збільшила мінімальний для смартфона обсяг. Але що робити, якщо місця все одно не вистачає? Спеціально для таких випадків варто встановити на комп'ютер iMyfone Data Eraser – інструмент який допоможе видалити непотрібні тимчасові файли та так зване «сміття».


Додаток наявний як для комп’ютерів Mac, так і для Windows. Data Eraser в своєму розпорядженні володіє всього п’ятьма функціями, проте їх достатньо для очищення «яблучного» пристрою. Функціонал додатка наступний: 1) очищення за один клік, 2) видалення всіх(!) даних, 3) видалення залишків вже видалених файлів, 4) видалення приватних даних, 5) видалення фрагментів приватних даних.

При першому запуску програма сама детально про все розповість, але про важливі її функції згадати все ж варто. Найпростіший і швидкий спосіб почистити iPhone, iPad або iPod від накопиченого сміття – вибрати режим чистки «в 1 клік». Варто тільки підключити пристрій до комп'ютера, дочекатися сигналу про успішну синхронізацію і запустити процедуру сканування. Залежно від обсягу накопичувача і кількості сміття, сканування може тривати від 30 секунд до кількох хвилин.

Як тільки процедура сканування завершиться, програма видасть всю інформацію про знайдені файли, програми, кеш і логи в лаконічній таблиці – можна буде самостійно вибрати що видалити, а що залишити.

Крім звичайного режиму швидкого чищення, можна копнути і глибше – утиліта додатково просканує окремі ділянки (приватні дані, видалені файли, недоступний в звичайному режимі кеш) і зможе так само легко їх видалити. Можна видалити відразу всі файли – з цією функцією варто бути обережним та використовувати її лише тоді, коли необхідно видалити всі файли з ґаджета.

Data Eraser не локалізована українською мовою, інтерфейс програми наявний лише англійською. Але розібратися у функціях нескладно, тим більше, кожна дія буде супроводжуватися зрозумілими ілюстраціями. Утиліта повністю сумісна з останніми iPhone 7 і iPhone 7 Plus, з iOS 10.3 проблем не виникне.

Завантажити безкоштовну версію для Windows та Mac можна тут.

За матеріалами: uip.me

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.