Steam частково заблокували в Китаї

Соціальна складова SteamSteam Community з якоїсь причини не функціонує в Китаї вже кілька днів. Про це повідомив відомий портал ValveTime: його співробітники виявили, що Steam Community перестав працювати у 95% користувачів в КНР ще 15 грудня. Цікаво, інші базові функції сервісу цифрової дистрибуції від Valve працюють нормально: незважаючи на неполадки, жителі Китаю, як і раніше, можуть користуватися його інструментарієм і купувати ігри.


Працівники ValveTime опублікували скріншоти, що підтверджують цю інформацію. Дані були отримані за допомогою сервісу Greatfire, який наочно демонструє кількість заблокованих користувачів у відсотках. Яка ж причина відмови Steam Community від такого величезного пласту аудиторії – за останніми даними близько 60% (завдяки шаленій популярності PlayerUnknown's Battlegrounds в Китаї) – невідомо. Офіційних заяв на цю тему не надходило, Valve теж ніяк не коментувала ситуацію. Втім, варто зазначити, що і китайські користувачі поки що скандалу з цього приводу не влаштовували.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.