Кияни перевірять на міцність екран нового смартфона Motorola

Публічний краш-тест нового Moto Z2 Force відбудеться під час презентації смартфону в Києві. Кожен зможе перевірити, чи витримає унікальна конструкція ShatterShield-екрану падіння з метрової висоти.


3 лютого в офлайн-гіпермаркеті «Розетка» на Петрівці на честь старту продажів смартфона Moto Z2 Force в Україні можна буде на власні очі переконатися у міцності дисплею новинки і навіть виграти флагман Motorola та інші подарунки. Для цього потрібно лише кинути смартфон екраном униз з метрової висоти або взяти участь у вікторині.

Стійкий до ударів 5,5-дюймовий P-OLED-екран залишається неушкодженим навіть після падіння смартфона на асфальт, бетон чи іншу поверхню завдяки фірмовій технології Motorola ShatterShield. Гнучка матриця екрану кріпиться за допомогою стійкого до ударів з'єднання — Shock Resistant Electrical Interconnect. Матриця має потрійний захист — ударостійкий сенсорний шар, запобіжне покриття з витривалого пластику і щільну заводську плівку.

Але це не єдина перевага нового флагмана. Moto Z2 Force уособлює поєднання останніх технологічних напрацювань Motorola разом з улюбленим стилем Z-серії. Потужний процесор Snapdragon 835, 6 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам'яті, корпус із міцного авіаційного алюмінію 7000 серії, подвійна основна камера з функцією нейронної обробки даних. І, звісно, з Moto Z2 Force сумісні всі модулі Moto Mods, що миттєво трансформують смартфон, наприклад, на камеру 360 градусів, проектор, ігрову консоль, потужний динамік або автономне робоче місце з мініатюрною клавіатурою.

Організатори події запрошують на публічний краш-тест Moto Z2 Force в офлайн-гіпермаркеті «Розетка» на Петрівці за адресою: проспект Степана Бандери, 6, Київ. 



Для участі у краш-тесті необхідно зареєструватися за лінком: https://goo.gl/3E2ZRu
Сторінка події у Facebook: https://goo.gl/CmdSUT

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.