В смартфонах Samsung виявлено заводський брак

Після того, як покупці придбали флагмани Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 Plus, на форумах Reddit і XDA почали з'являтися повідомлення про проблеми. Власники новинок скаржилися на те, що сенсорні дисплеї не реагують на дотики і силу натиснення. Декому пощастило неприємність усунулася при скиданні до заводських налаштувань. Іншим же довелося звертатися до сервісних центрів з проханням замінити ґаджет.


Samsung почула невдоволення споживачів і визнала наявність дефекту. Правда, не було уточнення про  характер дефекту – програмний він чи механічний. Крім того, виробник стверджує, що неполадки наявні лише в деяких смартфонах.

На даний момент всі користувачі, які виявили неполадку, можуть звертатися за допомогою в офіційні представництва та сервісні центри компанії Samsung.

За матеріалами: droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.