Відбувся анонс нового флагманського смартфона HTC One

HTC анонсує свій новий флагман - HTC One

 
Виконаний в безшовному алюмінієвому корпусі, цей смартфон втілює останні технологічні розробки HTC Sense, які встановлюють новий стандарт для мобільних пристроїв - HTC BlinkFeed, HTC Zoe and HTC BoomSound.
«Люди сьогодні все більше й більше занурюються у бурхливий потік новин, статусів від друзів та іншої оперативної інформації. Не дивлячись на те, що смартфони є одним із основних способів залишатись на зв’язку, слід визнати, що традиційні апарати не встигають за тим, як саме люди отримують, сприймають і використовують інформацію. Тому ми створили принципово новий смартфон - HTC One – щоб змінити і збагатити досвід використання мобільних пристроїв, виходячи із нових «правил» сьогоднішньої реальності», - говорить Пітер Чоу (Peter Chou), виконавчий директор HTC Corporation.



HTC BlinkFeed – це «серце» нового інтерфейсу HTC Sense, цілком новий спосіб отримання інформації в «прямому ефірі» - живий потік релевантної і корисної для користувача інформації. За допомогою цього рішення можна отримувати новини, фото, повідомлення соціальних мереж, розважальну і ділову інформацію прямо на домашньому екрані, без застосування стороніх додатків. HTC BlinkFeed збирає всю необхідну і цікаву користувачу інформацію в одному місці без небхідності перемикатися між іними програмами чи веб-сайтами.
Щоб забезпечимти реалізацію динамічного підбору інформації, HTC акумулює контент більш ніж 1 400 глобальних і локальних ресурсів з 10 000 щоденних новин і статей безпосередньо від найбільших медіакомпаній - AOL, ESPN, MTV, Vice Media, CoolHunting, Reuters та багатьох інших всесвітньо відомих джерел. Більш детальну інформацію про контент-партнерів HTC BlinkFeed читайте в офіційному блозі компанії HTC.


Дослідження того, як саме люди користуються мобільною камерою, щоб зафіксувати кращі моменти життя, змусили HTC переосмислити процес фотографування і створення відео. Технологія HTC Zoe дозволяє знімати трьохсекундні «живі фото» у високій роздільній здатноті, і потім ці пам’ятні моменти відображаються в медіагалереї, перетворюючи статичну галерею з нерухомими зображеннями в живу колекцію спогадів і вражень. Також HTC Zoe може скласти із користувацького контенту повноцінний відеоролоик з музикою, професіональними ефектами і переходами, після чого відео можна оформити в визначеному стилі, а також легко поділитися ним з друзями по електронній пошті, в соціальних мережах чи інших веб-сервісах.

Інновації застосовані у модулі камери HTC One, також є новою гілкою в області отримання мобільного зображення. Краща в своєму класі камера з максимальною діфрагмою f/2.0 і датчиком UltraPixel дозволяє отримати на 300 % більше світла, ніж традиційні датчики. Це забезпечує чудову якість фотографій і відео в умовах поганого освітлення. Крім того, оптична стабілізація камер (як фронтальної, так і основної) компенсує тремтіння зображення і забезпечує плавну відеозйомку навіть під час руху. Ультраширокий кут захоплення фронтальної камери і відео у форматі 1080р допоможе зробити прекрасні автопортрети або провести відеозустріч. Крім того, камера UltraPixel може знімати 360 ° панорами, видаляти непотрібні об'єкти з фото і знімати slow-motion відео з регульованою швидкістю.
Новий HTC One пропонує найкраще на сьогоднішній день мобільне звучання. Цьому сприяють фронтальні стереодинаміки з окремим підсилювачем - вперше в історії мобільної техніки, - які разом з full HD дисплеєм занурюють користувача в світ улюбленої музики і відео, кліпів на YouTube або ігор. Для забезпечення HDR-запису відео якісним звуком використовуються два мікрофони і передові системи обробки звуку; а технологія HTC Sense Voice для кристально чистою і ясною передачі голосу при телефонному дзвінку підсилює чіткість звуків і відсіює непотрібні шуми.



Рішення HTC Sense TV перетворить ваш смартфон в інтерактивний гід по програмах і дистанційний пульт для більшості телевізорів, ресиверів і медіацентрів. Створений на базі хмарних технологій, Sense TV стане в нагоді тим, хто любить дивитися телебачення і не хоче пропустити важливі моменти і цікаві трансляції.
Цілісний, без єдиного шва алюмінієвий корпус смартфона HTC One і яскравий 4,7-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FullHD (1080p) доповнені самою останньою версією ОС Android Jelly Bean. Доступний в сріблястому та чорному забарвленнях, тонкий і витончений смартфон зручно лежить в руках, а унікальна будова антени гарантує потужний сигнал мобільної мережі. Дисплей покритий захисним склом, яке зменшує відблиски, завдяки цьому матриця з роздільною здатністю в 468 ppi відтворює яскраві і натуральні кольори.
Смартфон HTC One можна буде придбати в українських магазинах мобільної техніки вже в березні. Більш точна інформація про терміни появи апарату на прилавках, а також вартості HTC One буде оголошена пізніше.
Статтю перекладено українською мовою та опубліковано за матеріалами сайту
ITnews.com.ua

 


Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.