Як встановити окрему мелодію на контакт в Android

Щоб дізнатися, хто вам дзвонить, не дістаючи смартфон з кишені, можна встановити
різні рінгтони на ваші контакти.

Як встановити мелодію для кожного номера з телефонної книги на Android:




Для того, щоб поставити окрему мелодію для кожного контакту в телефонній книзі, вони повинні бути збережені в пам’яті телефона, для контактів у пам’яті СІМ-картки ця функція недоступна.

1. Відкрийте контакти на вашому Android-смартфоні
2. Натисніть на зображення потрібного контакту, причому саме на мініатюру зліва, а не на сам контакт. В іншому випадку почнеться виклик абонента.
3. Відкриється нове вікно. Натисніть на зображення чоловічка в правій частині екрана.
4. Ви потрапите в налаштування контакту. Натисніть на кнопку контекстного меню, а якщо у вас такої немає, то натисніть на три точки в правій верхній частині екрану.
5. Відкриється додаткове меню. Натисніть «Поставити рінгтон».
6. Відкриється нове меню. У ньому ви можете вибрати, що хочете використовувати: стандартні рінгтони або свою мелодію з файлового менеджеру.
7. Щоб встановити один з стандартних сигналів, поставте галочку напроти нього та натисніть "OK". Якщо ви хочете встановити свою мелодію, виберіть її за допомогою файлового менеджера.

P.S. В залежності від моделі смартфона, спосіб описаний тут, може трохи відрізнятися (характерно для телефонів Samsung, HTC, LG, оскільки вони мають свій фірмовий інтерфейс меню), але загальний принцип буде однаковий для всіх Android-смартфонів

За матеріалами http://4idroid.com/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.