ASUS MeMO Pad - 7-дюймовий Android-планшет за 1500 гривень


ASUS MeMO Pad володіє 7-дюймовим мультисенсорним екраном з яскравістю 350 кд/м2 і роздільною здатністю 1024 x 600 пікселів і підтримує карти пам'яті microSD об'ємом до 32 ГБ. Даний пристрій виконано в стильному корпусі і доступно в трьох колірних варіантах.




ASUS MeMO Pad - це компактний пристрій для всіх, хто веде мобільний спосіб життя. Його легкий корпус зручно лягає в долоню, а елегантний дизайн з трьома варіантами забарвлення роблять його красивим високотехнологічним аксесуаром для сучасної людини. MeMO Pad - це виключно планшетний комп'ютер, тому він поставляється без док-станції.ASUS MeMO Pad оснащується процесором VIA WM8950 з частотою 1 ГГц, який працює під управлінням операційної системи Android 4.1 Jelly Bean. Графічне ядро ​​Mali-400 забезпечує високу швидкість при перегляді веб-сайтів, а мультисенсорний дисплей з роздільною здатністю 1024x600 пікселів, яскравістю 350 кд/м2 і 140-градусними кутами огляду в будь-яких умовах видає барвисте і чітке зображення. У аудіосистемі MeMO Pad застосовані технології ASUS SonicMaster і MaxxAudio, що підвищують якість звуку портативних пристроїв.Крім вбудованої пам'яті об'ємом 8 або 16 ГБ, ASUS MeMO Pad дозволяє використовувати карту пам'яті microSD об'ємом до 32 ГБ. Пристрій поставляється з безліччю встановлених додатків, від офісних до розважальних.Планшет ASUS MeMO Pad очікується в Україні на початку березня. Його роздрібна ціна становитиме близько 1500 грн.

Статтю перекладено українською мовою та опубліковано за матеріалами сайту itnews.com.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.