Пошта Mail.Ru випустила новий клієнт для iPad і iPhone

                   

Додаток Пошти Mail.Ru тепер доступний для iPad. Крім того, оновлений клієнт для iPhone.

Додаток Пошти Mail.Ru для iPad використовує переваги великого дисплея планшета. Вікно роботи з листом відкривається поруч зі списком листів, дозволяючи легко перемикатися між повідомленнями. Крім того, власники iPad можуть вибрати зручну їм орієнтацію екрану - книжкову або альбомну.

Інші оновлення Пошти Mail.Ru 2.0 помітять не тільки власники планшетів Apple, але і власники iPhone. Так, список листів в новій версії став набагато інформативніший: тепер у ньому відображаються аватари відправників і сніппети з першими рядками тексту. Завдяки цьому користувачі Пошти можуть швидше орієнтуватися у вмісті скриньки і з першого погляду знаходити потрібні повідомлення.


Розробники Пошти врахували особливості роботи зі смартфонами і планшетами. Наприклад, звичний користувачам жест swipe в списку листів відкриє меню швидких дій. У ньому можна помітити лист як непрочитане або важливе, перемістити або видалити його, поскаржитися на спам.

Крім того, тепер вкладення відображаються у вигляді мініатюр - це дозволяє легко розібратися у великій кількості прикріплень до листа.

У перший же день розміщення додаток оцінили в Apple і розмістили його в розділі "Нове і цікаве". Завантажити додаток можна безкоштовно в AppStore по посиланню або за запитом Пошта Mail.Ru.


Статтю було перекладено українською мовою та опубліковано за матеріалами сайту
itnews.com.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.