Auto Mee S – пилосос для тачскріна

   Пилососи для різної техніки, наприклад, для клавіатури, вже давно на ринку. Але Auto Mee S від японського виробника Takara TOMY - це цілком новий у своєму роді ґаджет. Невеличкий круглий пристрій дозволить очистити від пилу, бруду та відбитків пальців сенсорні екрани. 4 хвилини потрібно, щоб очистити дисплей смартфона і приблизно вдвічі більше часу необхідно, щоб пропилососити планшет (точна залежність часу від діагоналі екрану на сайті виробника не вказана). Робот вміє визначати межі дисплею, тож «за борт» він не звалиться.

   Працює пилосос від однієї батарейки АА, заряду якої вистачить на 3 години роботи. Габарити ґаджета - 67 x 38 x 73 мм, вага - 82 г (без батарейки). В асортименті наявні 4 варіанти кольору – білий, помаранчевий, рожевий і синій. Auto Mee S можна придбати в інтернет-магазині http://www.japantrendshop.com за $22.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.