Пакет українських словників Lingvo на iOS і Android від ABBYY



ABBYY оголошує про вихід пакета українських словників ABBYY Lingvo для популярних мобільних платформ iOS і Android.

Популярні словники з українською мовою перекладу стали більш доступними для користувачів мобільних пристроїв на платформах iOS і Android - їх об'єднали в єдиний український пакет. У пакет увійшли 8 словників, серед яких тлумачні, універсальні, для ділової, юридичної та політехнічної лексики. Користувачам пропонуються одномовні українські словники, а також перекладні словники для української, англійської, російської та польської мов.





"Україномовні користувачі або ті, хто бажає вивчити українську, можуть істотно заощадити завдяки новій пакетній пропозиції. Більше того, з появою нових словників з українською мовою перекладу ми і далі будемо розширювати можливості програми для вітчизняних користувачів", - говорить керівник відділення ABBYY Lingvo в компанії ABBYY Україна Олена Яаврумян.


Придбати український пакет для мобільних платформ iOS і Android можна безпосередньо в програмі. Вартість пакету складає 199 грн. Усі програми ABBYY доступні в українських App Store та Google Play.

Статтю перекладено українською мовою та опубліковано за матеріалами сайту: itnews.com.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.