Офіційно анонсований Samsung Galaxy Tab 3


Південнокорейський гігант Samsung поповнив свій асортимент планшетних комп'ютерів третім поколінням 7-дюймових планшетів Galaxy Tab.



Планшет Galaxy Tab 3 замінить поточну модель Galaxy Tab 2, так він має кращі характеристики за доступнішу ціну.


Galaxy Tab 3 володіє 7-дюймовим WSVGA дисплеєм з роздільною здатністю 1024 на 600 точок, а також процесором з двома обчислювальними ядрами з тактовою частотою 1,2 гігагерца; обсяг оперативної пам'яті становить 1 Гігабайт, для зберігання фото, відео та програм передбачений вбудований накопичувач 8 або 16 Гігабайт (на вибір), розширюється за рахунок карт типу microSD (підтримка до 64 Гігабайт); серед мережевих інтерфейсів згадується підтримка 3G і WiFi; фронтальна 1,3-мегапіксельна камера дозволяє проводити відеоконференції, а фронтальна 3-мегапіксельна - знімати фото і відео; апарат має чіп A-GPS-навігації; акумуляторна батарея ємністю 4000 мА/год здатна тривалий час підтримувати роботу пристрою; функціонує планшет під управлінням мобільної операційної системи Android 4.1 Jelly Bean.

Планшетний комп'ютер Samsung Galaxy Tab 3 з WiFi надійде в продаж у наступному місяці, а з 3G в червні.

За матеріалами сайту http://itnovosti.org.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.