"Супер Інтернет" від МТС - тепер на постійній основі

Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» повідомляє про скасування терміну дії послуги «Супер Інтернет».

Послуга «Супер Інтернет» - одна з найпопулярніших послуг для абонентів тарифу «МТС Передплата», які активно використовують мобільний інтернет, - тепер діє на постійній основі.

Послуга «Супер Інтернет» була запущена в грудні 2012 року і відразу ж стала однією з найпопулярніших інтернет-послуг. З моменту запуску, кількість користувачів послуги щомісяця в середньому збільшується на 170%.





У рамках послуги «Супер Інтернет» перші 100 МБ інтернет-трафіку в день не тарифікуються. Цього обсягу вистачає 99% користувачам, щоб вільно користуватися електронною поштою та інтернет-серфінгом, спілкуватися в соціальних мережах, завантажувати мобільні додатки, музику і відео.

Важлива особливість послуги «Супер Інтернет» - відсутність абонплати, плата знімається тільки в дні користування інтернетом. «Супер Інтернет» також не має обмежень по швидкості, а після вичерпання безкоштовних 100 МБ на день починає діяти пільговий тариф - 1 грн. за 1 МБ. Активація послуги «Супер Інтернет» в тарифах лінійки «Супер МТС 3D Нуль» - безкоштовна.

Підключити послугу можна за допомогою USSD-команди *101*222 #, зателефонувавши за номером 111 або скориставшись сервісом самообслуговування «Інтернет-помічник». Перевірити статус послуги і залишок безкоштовних МБ можна за допомогою запиту *101*225 #. Плата за доступ до «Супер Інтернету» знімається тільки в дні користування послугою і становить від 0,5 до 2 грн. на день залежно від використовуваного тарифного плану (всі тарифи - з урахуванням ПДВ, без урахування ПФ).

За матеріалами сайту: itnews.com.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.