Анонсовано новий планшетофон від HTC - HTC T6 (HTC One Max)



В мережі з'явилися деякі подробиці про ґаджет під назвою HTC T6. Комерційною назвою гібрида смартфона з планшетом (чи то фаблета – нова модна назва для ґаджета такого типу) стане HTC One Max. Він буде оснащений, як заявляється, 5,9-дюймовим сенсорним дисплеєм з роздільною здатністю Full HD. Передбачається, що пристрій, який знаходиться в розробці, і дебют якого очікується в кінці літа або початку осені, отримає чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon 800 (MSM8974) з тактовою частотою 2,3 ГГц, який укупі з 2 ГБ RAM повинен забезпечити відмінну швидкодію.




Крім того, HTC T6, як очікується, отримає UltraPixel-камеру (тобто більше, ніж 4 Мп)  з оптичною стабілізацією зображення на тильній стороні, яку доповнить фронтальна камера на 2,1 Мп, а також акумулятор з пристойною ємністю 3300 мАг, що має забезпечити досить тривалий час автономної роботи. Цікаво, що в якості ОС в майбутньому смартфоні заявлена
​​поки що не випущена редакція Android Key Lime Pie, також відзначається наявність технології BoomSound, а за зберігання контенту будуть відповідати 16 ГБ внутрішньої пам'яті, яку можна розширити за рахунок картки microSD. Очікується і присутність сканера відбитків пальців та спеціального цифрового пера-стилуса.

За матеріалами it.siteua.org
 

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.