Ігровий планшет на Android - Wikipad




Wikipad – 7-дюймовий планшет, для тих хто любить пограти! Пристрій має спеціальну док-станцію з ігровими кнопками, яка дозволить на повну використати ігровий потенціал OS Android. Планшет було випущено ще в 2012 році, але навесні цього року вийшла оновлена версія ґаджета з чотирьохядерним процесором від NVIDIA.





Отже, специфікації пристрою:

  • Процесор:  1.4 GHzNvidia Tegra 3 T30S quad-core;

  • Пам’ять: 1 Гб ОЗП, 16 Гб вбудованої пам’яті та слот для карт пам’яті microSD;

  • Екран: 7 дюймів, роздільна здатність 1280×800, співвідношення 16:10 (дивно, чому вибране таке співвідношення сторін, адже стандартом є 16:9), покриття Gorilla Glass;

  • ОС: Android 4.1   

  • Зв’язок: Wi-Fi, Bluetooth, HDMI

  • Додатково: підтримка ігрових сервісів Gaikai, PlayStation Mobile;

Важить пристрій 560 грамів та має товщину корпуса 8,6 мм. Придбати пристрій можна на офіційному сайті wikipad.com за ціною, еквівалентною 4000 грн. Дорогувато, але, думаю, справжні геймери не пошкодують грошей для такої цяцьки.

Коментарі

  1. Каким бы образом не тестировали и не анализировали планшетные девайсы но новые планшеты - всегда будут чуть лучше предыдущих, за новшествами трудно угнаться, но купить можно на сейчас.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.