В Мережу потрапив скріншот нової ОС Android 4.4 KitKat

Цього місяця Google, м'яко кажучи, шокувала всіх користувачів своєї операційної системи, натякнувши, що наступна версія отримає назву і маркування 4.4 KitKat , а не 5.0 Key Lime Pie, як вважалося раніше.

Тепер відомо, що нова версія Android 4.4 KitKat повинна буде представлена ​​в середині жовтня. І, цілком можливо, цю найсвіжішу версію операційки розробники навчать повноцінно працювати з 64-розрядними процесорами. А це взагалі конкретний прорив у світі мобільних технологій.

Сьогодні мережа нам піднесла ще один натяк: якою нам чекати оновлену версію Android.

Зображення було опубліковано сайтом Android Police. На картинці зображена корейська клавіатура (Korean Google Keyboard), викладена в магазині Google Play.




Як видно з скріншоту вище, розробники прибрали звичний для нас синій колір значків повідомлень і годинника. Тепер ці інформаційні символи отримали світло-сіру колірну схему.

Нова колірна гамма підтверджує деякі попередні чутки, які твердили про те, що наступна версія Android може бути істотно змінена в інтерфейсі. Існує навіть така думка, що в новій ОС з'явиться можливість самостійно настроювати кольори рядка стану. Хоча це твердження ніяк не підтверджено.

Офіційна презентація Android 4.4 KitKat відбудеться напевно вже в середині жовтня.

За матеріалами http://androidmir.org/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.