Clean Master (Cleaner) - Android-програма для очистки та оптимізації смартфона

Clean Master - корисний додаток, який стане в нагоді для очищення Android-пристрою від непотрібних тимчасових або зайвих файлів, кеша, історії серфінгу,  виконує функцію Task Killer'а, допоможе очистити оперативну пам’ять, вміє створювати резервні копії додатків, а також видаляти їх.




Clean Master (Cleaner) досить функціональна утиліта для повсякденного використання. І всі ці дії доступні для користувача без прав суперкористувача (root-права). Для активації певної дії досить одного лише натискання.

Зупинка запущених програм за допомогою Clean Master (опція Task Killer) стане в нагоді для звільнення оперативної пам'яті і має прискорити роботу вашого ґаджета. Це також може продовжити час автономної роботи апарату. Ця функція доступна без прав супер-користувача, але, як заявляє розробник Clean Master - з правами супер-користувача (рут) цей процес більш ефективний.

Очищення історії. Ця дія забезпечить очистку кеш-файлів і залишкових тимчасових файлів. В Android-пристроях кеш та залишкові файли можуть важити десятки, а то й сотні мегабайт. Одне лише торкання по екрану дозволить користувачеві очистити пристрій від непотрібної інформації.

Зберігайте конфіденційність. Питання конфіденційності достатньо популярне для користувачів Android-ґаджетів. Погодьтеся , вашому смартфону або планшету відомі всі ваші особисті дані: листування, історія веб-серфінгу і пошуку і т.д. Модуль, який відповідає за очищення історії, допоможе повністю видалити історію листування, пошуку в інтернеті, дані браузера, буфера обміну, історію різних програм і т.п.

Управління встановленими додатками. Менеджер програм об'єднує в собі деінсталятор та інструмент для бекапу програм та ігор. Видалення вибраних програм також можливе лише за допомогою одного натискання пальцем.

Незамінну програму можна безплатно скачати за посиланням в
GooglePlay.

За матеріалами http://androidmir.org/


Коментарі

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.