МТС надасть безлімітний доступ до Google, Yandex, Mail.ru і "ВКонтакте"

Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» повідомляє про запуск послуги МТС WEB PASS, яка дозволяє абонентам МТС вибирати безлімітний інтернет-доступ для певних сайтів або доменів.

Україна стала першою країною в СНД, де почали надавати дану послугу.



Послуга МТС WEB PASS, запущена оператором в партнерстві з Opera Software, надає абонентам безлімітний доступ в інтернет через браузер Opera Mini для певних напрямків. Користувач сам вибирає бажаний інтернет-ресурс, або певний час користування інтернетом. Дана послуга доступна абонентам МТС Передплата через браузер Opera Mini.

«В інтернеті, як і в багатьох інших сферах послуг діє правило опту - чим більше споживання того чи іншого продукту, тим меншою може бути ціна на нього. Наші абоненти - найактивніші на ринку користувачами мобільного інтернету, при цьому є ресурси, які вони відвідують найчастіше. Ми постаралися зробити так, щоб відвідування улюблених сайтів і порталів для них обходилося дешевше. Реалізовувати цю ідею ми почали з користувачів браузера Opera Mini , але в перспективі така можливість не буде прив'язана до якогось конкретного браузеру або інтернет-додатком», - зазначив директор з маркетингу «МТС Україна» Олег Решетін.

На даний момент абонентам «МТС Україна» доступні шість безлімітних інтернет-пакетів:


«ВКонтакте»                                                                     
0,50 грн/День

Всі домени vk.com

-//-
Google
всі сервіси
-//-
Yandex
-//-
Mail.ru
-//-
Безлімітний день

1 грн./день
Весь інтернет на день

Безлімітна година
0,50 грн./год
Весь інтернет на годину


Скористатися послугою МТС WEB PASS може будь-який абонент передоплати. Щоб замовити інтернет-пакет, необхідно, використовуючи браузер Opera Mini!, перейти за посиланням: http://webpass.opera.com/store, вибрати вподобаний пакет і підтвердити оплату. Після закінчення терміну дії пакета, абоненту автоматично прийде push-повідомлення з пропозицією відключити або продовжити термін дії пакета.

За матеріалами http://itnews.com.ua/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.