Нова інформація про смартфон Nokia на Android - Nokia Normandy


Як відомо, ще в 2013 році Microsoft придбала Nokia, найбільшого виробника смартфонів на Windows Phone. І, якщо до цього ще можна було допустити, що фінський виробник все-таки випустить смартфон на Android, щоб якось покращити своє фінансове становище, то після цієї угоди ймовірно цього, здавалося б, скоротилася до нуля. Але схоже, що це не так, і Nokia зараз готує до виходу свій смартфон на ОС Android під назвою Nokia Normandy.




Швидше за все, цей пристрій (або, в майбутньому, лінійка пристроїв) стане заміною телефонів Asha, тобто буде бюджетним. Причому, дизайн корпусу смартфона буде також зроблений в стилі Asha. Від стандартного інтерфейсу Android не залишиться практично нічого, зовнішній вигляд системи буде скоріше нагадувати такої в девайсах на Windows Phone. Більш того, цілком імовірно, що навіть магазину Google Play “з коробки” не буде.

Характеристики, судячи з усього, будуть бюджетними: процесор Snapdragon невідомої поки моделі, 5 МП камера, екран з роздільною здатністю 480х854 (ймовірно, його діагональ буде близько 4 дюймів). Зате ОС буде встановлена ​​передостання - KitKat 4.4.1. Крім того, смартфон буде працювати з двома СІМ-картками.

Найбільш ймовірно, що Nokia Normandy представлять на MWC 2014 в кінці березня. Вартість смартфона буде невеликою, навряд чи вона перевалить за позначку в 200 доларів.

За
матеріалами http://androidjam.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.